Skupštinska umosmorina

Pitali ste se sigurno čemu služi skupština grada Šapca...

Skupštinska umosmorina
Pitali ste se sigurno čemu služi skupština grada Šapca? Pa otprilike ničemu. Jedna stranka predlaže i donosi odluke po svom nahođenju. U stvari to je jedan veliki obor za koji krasi odsustvo manira i bezobzirnost. Jazbina poštenih lopova koji su pokrali izbore u kome habituju „opozicionari poštenjačine“ sa očima slepog kučeta i naučnom disertacijom o „nenaučnom pristupu moralu“.
Svakako su zajebali i Kaligulu uvodeći čitavu štalu konja u skupštinu grada. Cirkus prepun tragikomičnih ljudi koji odlučuju o sudbini naše male zabiti. Agresivna i beskrupulozna SNS grupa koja se sastoji od iskompleksiranih pojedinaca koji o sebi žele da misle da su savršeni i najpametniji, a znaju da to nisu. Ne štede truda da bi sve druge, a prvenstveno sebe, ubedili u to. Za tu svrhu im služi govornica koju siluju, prosipajući salatu od reči namenjenih „tobož opoziciciji“ za koju misle da su im oponenti.
Tužni odraz naše svakodnevice, buljuk preletača, budaka i galamdžija koja se dodvorava klovnu-manijaku koji „radi 24 sata“ bez pauze. Sa ustima punim Srbije i džepovima punim para od poreskih obveznika, izglasaće tačku po tačku onako kako njima odgovara sa apsolutnom većinom uz stidljivi pogled voajera iz opozicione manjine. I kome da budeš opozicija? Lopovima, bitangama, poslednjem ološu grada koji je na vlast došao zavrtanjem ruke i prevarom. Ljudima koji su proces sistematskog osiromašivanja doveli do savršenstva?
Onima koji su napravili: Jovanjicu, Savamalu, Belivuka, Dijanu Hrkalović, Krušik, Nebojšu Stefanovića, Vulina, Dragana J Vučićeviča, Banjsku, Doljevac, Jutku i još bezbroj nenavedenog zla. Umorili smo se od vas i vaših sranja kojim nas hranite, što kaže Balašević „Stavite nekog drugog na branik svoje neprilagođenosti“, odjebite od nas koji mislimo svojom glavom.