Uslovi za korisnike

Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela ipressportal.info sajta, saglasni ste i prihvatate sve navedene uslove korišćenja.

Ni jedan deo sajta Ipressportal.info ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

Ipressportal.info pruža svoje servise korisnicima u dobroj nameri. Sve servise sajta Naslovi.net koristite na vlastitu odgovornost i Ipressportal.info se ne mogu smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste servise sajta Ipressportal.info, ukoliko ne krše uslove korišćenja.

Servis pretrage i agregacije vesti

ipressportal.info pruža svojim korisnicima servis agregacije i pretrage vesti u dobroj nameri.

Ipressportal.info linkuju vesti i tekstove sa drugih sajtova uz uredno navođenje izvora. Sajt Naslovi.net nema autorska prava nad sadržajima koje linkuje i nije odgovoran za njihovu sadržinu iako se apstrakti tekstova mogu pročitati i na sajtu Ipressportal.info

Naslovi.net nisu odgovorni za sadržaje drugih sajtova, čak iako ste na neki sajt upućeni linkom sa sajta Ipressportal.info.

Ukoliko smatrate da su Ipressportal.infot povredili Vaša autorska prava linkovanjem i objavljivanjem apstrakta Vašeg sadržaja, molimo Vas da nas kontaktirate.

Privatnost

Upoznajte se sa načinom na koji Ipressportal.info obrađuju vaše podatke na našoj stranici posvećenoj privatnosti korisnika.

Servisi za webmastere

Ipressportal.info pružaju pojedine servise vlasnicima web sajtova u dobroj nameri. Servise koristite na vlastitu odgovornost i Ipressportal.info se ne mogu smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem servisa na vašem sajtu.

Promena uslova korišćenja

Ipressportal.info zadržavaju pravo da bez najave promene ili modifikuju uslove korišćenja. Važeće uslove korišćenja možete pronaći na adresi https://ipressportal.info/uslovi-za-korisnike