Živan zvani "Majbah"

Preizborna satanizacija političkih protivnika već je poprilično uzela maha...

Živan zvani "Majbah"
Preizborna satanizacija političkih protivnika već je poprilično uzela maha a svemu tome kada su laži u pitanju naprednjaci drže čvrsto prvo mesto, Naime, predsednik GO SNS Živan Bajić u svom “ekspozeu” sa dramatičnim naslovom “Zelenović ostao bez ladje pa seo u majbaha” pokušao je da deskredituje opozicionog lidera optužujući ga da je vlasnik skupocenog automobile.
Naime luksuzno vozilo koji su videli neposredno u blizini prostorija “Šabac protiv nasilja” ne pripada nikome od opozicionih lidera već jednom lokalnom biznizmenu koji kakve li ironije živi u neposredno blizini prostorija. Ali to nije smetalo naprednjacima da lideru šabačke opozicione grupacije pripišu vlasništvo.
Naime, Nebojša Zelenović vozi poprilično star porodični “Reno scenic” I svako ko ga je ikada sreo mogao je videti upravo u tom vozilu ili na biciklu. Za razliku od članova SNS, vozni park opozicije je daleko siromašniji. Postavlja se pitanje koliko daleko sa lažima može da se ide. Izgleda poprilično daleko kada je ovaj predsednik GO SNS posegao za teškom laži. Evo mi čak otvoreno nudimo Živanu Bajiću ponudu! Otvoreno ćemo podržati SNS ako dokaže ovu svoju tvrdnju. Pošto ne može I neće dokazati, jasno vam je zašto građani vise ne veruju naprednjacima.