Saopštenje Živana Bajića predsednika GO SNS Šabac

U danu kada je sahranjeno četvoro dece ubijenih u školi, deo opozicije iskoristio je priliku da na nekakvom...

Saopštenje Živana Bajića predsednika GO SNS Šabac
U danu kada je sahranjeno četvoro dece ubijenih u školi, deo opozicije iskoristio je priliku da na nekakvom "protestu protiv nasilja" pošalje poruku da želi smrt predsedniku Aleksandru Vučiću. Bez imalo samilosti prema porodicama žrtava, bez poštovanja za tragično prekinute živote, gurali su se u prve redove da budu pred okom kamere. Baš u maniru rijaliti zvezda, kojih se tobože gnušaju, a koje bi sve učinile za kadar.
Sramotno je iskoristiti nacionalnu tragediju za političko samoreklamerstvo, ali šta oni znaju o sramoti? Upravo ovi što smo ih videli kako se stiskaju na čelu te bizarne kolone. Bio je tu onaj koji bi predsednikovog brata i sina u šaht kao Gadafija. I onaj koji predlaže rijaliti u kojem bi premijerka Srbije bila silovana pred očima javnosti. I ona koja je optužila pravoslavne Srbe da su tokom posta pojeli sve dabrove u Vojvodini, a i onaj koji je tukao svog tasta pred decom. Tu je bila i "Kosovarka" iz Beograda koja se smejala Srbima pobijenim u "žutoj kući" u Albaniji.
I svi oni zdušno su podržani od strane onog "slobodnog" medija koji je u etar pustio predlog da se maloletni ubica svojih školskih drugova pod hitno pusti iz pritvora, vrati svojim roditeljima i premesti u drugu školu! I onda njihov glasnogovornik Milovan Brkić, urednik opskurnog magazina "Tabloid" nonšalantno, sa rukama iza leđa, kukavički izriče monstruozni poziv na ubistvo predsednika Aleksandra Vučića. Ali kao i svaki kukavica na to pujda "mlade klince" da "puškama reše sudbinu Srbije".
To su te vrednosti za koje se zalažu. I onda se pitaju zašto su jedva prešli cenzus od tri odsto, čak i tako ujedinjeni. S druge strane, predsednik Srbije je odmah nakon prvog masakra izašao pred narod sa konkretnim merama, a nakon drugog masakra najavio je još rigoroznije. A šta smo videli od kolovođa lažnog protesta protiv nasilja? Pozive na novo nasilje.
DR ŽIVAN BAJIĆ
PREDSEDNIK GRADSKOG ODBORA SRPSKE NAPREDNE STRANKE ŠABAC