Reakcija GO Zajedno na saopštenje predsednik GO SNS Šabac

Od neukog, tobožnjeg dr Živana Bajića predsednika GO SNS Šabac pročitali smo...

Reakcija GO Zajedno na saopštenje predsednik GO SNS Šabac
Od neukog, tobožnjeg dr Živana Bajića predsednika GO SNS Šabac pročitali smo ( jer ga čuti nećemo) ozbiljno neznanje i nepoznavanje političkih prilika i aktuelnog društvenog trenutka.
Za početak Bajić koji je predstavnik batinaša sa šabačkog mosta mogao bi da o pozivima na nasilje pođe lično od sebe. Jer, ako je u stanju da predstavlja takvu politiku agresije, nečoveštva i kriminala, Živan Bajić nije taj koji će komentarisati mirne proteste građana Srbije.
Nesposobnost za empatiju i saučešće pokazuju time što štite murale Ratka Mladića, Jovanjicu i slične im projekte, a za to vreme neko ubija našu decu. Šire agresiju sa malih ekrana preko Pinka i Hepija, kroz različite tabloide i onda optužuju opoziciju na bezočan način primitivnom zamenom teza. Zašto se pominje ime predsednika, pa on je živ i zdrav za razliku od žrtava dva masakra u dva dana. Još jedna je potvrda gore pomenute manipulacije. Postavljate njega kao lažnu žrtvu iza koje se svi krijete zarad lične koristi. Gospodine poslaniče, koliko koštaju čast i obraz? Jer ako nemaju cenu, onda Vi zaista ne razumete gde se nalazite i šta radite.
Šabac
9.5.2023.