Pajić, Antić i Momirović obišli radove na izgradnji Auto - puta

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić je sa ministrom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislavom Momirovićem, direktorom ,,Koridora Srbije” Aleksandrom Antićem i direktorom ,,Azvirta” u Srbiji Muratom Turkogluom juče obišao radove na izgradnji petlje Hrtkovci, koja se gradi u sklopu auto-puta Ruma – Šabac.

Pajić, Antić i Momirović obišli radove na izgradnji Auto - puta

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić je sa ministrom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislavom Momirovićem, direktorom ,,Koridora Srbije” Aleksandrom Antićem i direktorom ,,Azvirta” u Srbiji Muratom Turkogluom juče obišao radove na izgradnji petlje Hrtkovci, koja se gradi u sklopu auto-puta Ruma – Šabac. Ovom prilikom gradonačelnik Pajić istakao je da se izgradnjom ovog auto-puta ostvaruje višedecenijski san svih Šapčana, a to je da se brže povežu sa prestonicom, sa Novim Sadom i da Šabac bude čvorište zapadne Srbije. ,,Naša država se gradi i razvija i u teškim vremenima. Zahvaljujući podršci države na čelu sa predsednikom Vučićem, Šabac će biti odlično mesto za život.

Novi putevi privući će veliki broj investitora u naš kraj što se već u praksi i pokazuje. U poslednjih godinu i po dana prodato je 83 hektara u industrijskoj zoni investitorima koji nameravaju da otvore nove ili prošire postojeće proizvodne pogone. Nova radna mesta smanjiće nezaposlenost i poboljšati životni standard naših sugrađana”, rekao je Pajić i zahvalio se predsedniku Vučiću, premijerki Brnabić i ministru Momiroviću što na ovakav način pomažu gradu Šapcu i svim njegovim stanovnicima.

,,Šabac će biti neprepoznatljiv u odnosu na ono šta je bio prethodnih godina. Ulaganje u putnu infrastrukturu je osnov za napredak i bolju budućnost. Šabac će biti najrazvijeniji deo zapadne Srbije”, rekao je Pajić.