Nesreća kod Bogatića - pijani mladić (23) autom pokosio devojke

Dve devojke su povređene u saobraćajnoj nezgodi noćas u Dublju kod Bogatića...

Nesreća kod Bogatića - pijani mladić (23) autom pokosio devojke
Dve devojke su povređene u saobraćajnoj nezgodi noćas u Dublju kod Bogatića, kada ih je pokosio "Audi" šabačkih registarskih oznaka kojim je u alkoholisanom stanju upravljao N.P. (23) iz Skrađana i potom pobegao sa mesta udesa.Obe devojke su hospitalizovane u šabačkoj bolnici sa brojnim povredama po glavi i telu. T.J. (19) ima teške telesne povrede, frakturu lobanje i naprsnuće potiljačne kosti, a njena drugarica K.S. (20) je lakše povređena.
- Devojke su se kretale biciklima svojom stranom kolovoza Karađorđevom ulicom kada je na njih naleteo automobil, oborio ih i odbacio ih u kanal. Pošto se nije zaustavio prešao je preko bicikla i tom prilikom nabušio gumu. Zaustavio se oko kilometar dalje da bi promenio gumu i u tom trenutku su ga, zahvaljujući dojavi građana, pronašli policajci i priveli u policijsku stanicu - naveo je naš izvor.
Uviđaj su obavili pripadnici policije iz Bogatića i dežurni tužilac. Mladić je imao 1,39 promila alkohola u krvi, pa je zadržan na trežnjenju. Sa krivičnom prijavom danas je priveden kod tužioca, a po odluci sudije za prethodni postupak posle saslušanja je pušten na slobodu.