Nemanja, srećno!

Poštovani gospodine Nemanja Pajiću, ovim putem želimo da Vam poželimo svu sreću...

Nemanja, srećno!
Poštovani gospodine Nemanja Pajiću, ovim putem želimo da Vam poželimo svu sreću u daljoj političkoj borbi za modernu i evropsku Srbiju koju ste prepoznali u liku i delu Aleksandra Vučića.
Šta je to danas Vučić drugačiji od onog kojeg ste odbili 2012. godine i zbog kojeg ste napustili svog političkog tvorca Mlađana Dinkića ili Vučića sa kojim niste želeli da budete deo vlasti, pa ste se svađali sa svojim kumom koji Vam je otpuštao ljude koji su bili tada, a i sada deo vaše odborničke grupe? Šta su to danas Vučić ili njegovi članovi drugačiji od onog i onih koji su u mandatu 2016/2020 lepili plakate da ste dobili nekakav stan, vaše najbliže saradnike lično Vučić nazivao lopovima, uništavali fasade javnih ustanova i pisali grafite da ste ustaša?
Da li je to danas Vučić moderan i evropski od kada sarađuje sa Sandokanom, Jarinim i ostalim kriminalcima protiv kojih ste i Vi Nemanja podnosili krivične prijave za vreme izborne kampanje ili to što je pre bilo više ne važi nego ste jedni drugima oprostili ružne prošlosti i Vi više niste ustaša? Nije nam jasno, a verujemo da ni javnosti i našim sugrađanima takođe, a to je da su Vaši odbornici, članovi i aktivisti baš tako lako spremni da pređu preko raznih pritisaka i ucena na članove porodica zbog odbijanja da pređu u SNS, urušavanja ličnosti u vidu lažnih fotografija i prepiski na društvenim mrežama, izmišljanja afera, otpuštanja sa radnog mesta i svih onih drugih stvari kroz koje su morali da prođu samo zato što nisu želeli da budu deo Srpske napredne stranke. Šta je to danas Vučić drugačiji od onog koji je sve to radio i zar je to toliko vredno? Dragi Nemanja kao i ostalo članovi, aktivisti i odbornici pokreta Zapadna Srbija, ako je to moderna i evropska Srbija koju ste prepoznali u liku i delu Aleksandra Vučića, onda ste morali ranije da je prihvatite, pošto je plata - plata koju ste mogli da primate i tada kao i sada, a mi ćemo se uvek boriti da Srbija kao i Šabac ne budu tako "moderni i evropski" kako ju je Vučić za sve ovo vreme izgradio, već onakva kakva zaista treba da bude i kako to i ljudi u njoj zaslužuju - SLOBODNA.
Gradski odbor stranke Zajedno Šabac