Naprednjaci su ukrali moj bend

Izgleda da su organizatori ŠLF-a, našli način kako da okupe gomilu ljudi...

Naprednjaci su ukrali moj bend
Izgleda da su organizatori ŠLF-a, našli način kako da okupe gomilu ljudi, a da im pritom svima zajedno kvocijent inteligencije bude dvocifren broj. Sudeći po izvođačima, biće to muzički festival u kojem će naša mladež malo “rasturiti” nakupljenu negativnu energiju i frustracije. Između dva di-džeja, lagano će zaspati uz Dejana Cukića koga verovatno više ni njegova majka ne sluša.
“Crni Cerak” će nastupiti verovatno sa Kristijanom Golubovićem uz neizbežni AutoTune, tehnološko čudo koje omogućava osobama bez glasa i sluha da snime pesmu i maknu lovu iz gradskog budžeta.
Hrvatska verzija Dejana Cukića, Toni Cetinski "Umiraće za Šabac 100 puta dnevno", naravno za kintu ako nas u međuvremenu ne napuši. Podsećamo, da je isti prošle godine u Baru uvredio publiku kada je, nakon šokante izjave, napustio binu. “Pošto je koncert platila Turistička organizacija Crne Gore, a ne vi, koncert je za vas besplatan, tako da vam večeras neću otpevati moja tri skupa hita” - rekao je tada Toni.
Učestvovaće tu i neki šabački bendovi, koji su se svojevremeno kleli da im naprednjaci nikada neće note švrljati po hajdanci. Naravno, nastupiće ne kao glavni izvođači, nego kao predgrupa predgrupe u okviru udruženja predgrupa. Di-džej Sole, Mario, Amadeusen ostvariće novčani benefit puštanjem zvuka na kojima su snimljeni ritmični zvukovi (koje nazivaju muzikom) i na taj način naterati prisutnu publiku, koja je obično preparirana od narkotika, da mlatara telima.
Jedino nam je Mile Kekin privukao pažnju, s obzirom na to da nastupa solo, pitanje je kako će to izgledati (nadamo se ekstra). Ostaje nam samo još da vidimo koliko je Gradska uprava upucala love za ovaj performans pa da “podvučemo završni račun”. Da li su “proćerdali i oprali” silan novac ili su napravili “dobar posao”. Sudeći po izvođačima biće da je ovo prvo, ali hajde da vidimo. Svakako će biti dovoljno aklohola da nam pomogne da zaboravimo ko je pevao dok se budimo u nepokošenoj travi Sava parka. Ništa ne leči tugu bolje od jutarnje rose.